Schoenreparatie

Een goede schoenreparatie geeft fijne schoenen weer een nieuw leven. Waarom nieuwe schoenen kopen als je weer van jouw comfortabele schoenen kunt genieten als deze hersteld zijn? We kunnen ze herstellen met rubberen of “Rendenbach” lederen zolen. Lederen zolen met rubber inzet, leren hakkentips, profielzolen en hakken etc.

Weggooien is zonde, gun jouw schoenen een tweede ronde! Je bespaart er niet alleen geld mee; het is ook beter voor het milieu.

Wij repareren alle mogelijke schoenen: herenschoenen, pumps, wandelschoenen, voetbalschoenen enzovoort. Met onze traditionele werkwijze, ons vakmanschap en de nieuwste technieken bereiken wij altijd weer een prachtig resultaat. Je zult versteld staan!
En mocht de rits in je laars stuk zijn, geen probleem, hij wordt er weer op originele wijze ingezet.

Jouw lievelingstas kapot?

Natuurlijk kunnen wij die repareren. Nieuwe rits, stiknaden, binnenvak etc, er is veel meer mogelijk dan je jezelf kunt voorstellen. Een rits in een portemonnee behoort ook tot de mogelijkheid.

 

 

Nogmaals :santoni schoenreparatie - schoenmakerij speetjens Amstelveen

Weggooien is zonde, gun uw schoenen een tweede ronde!

 

Meer voorbeelden van schoenreparaties op YouTube

 

Rendenbach lederen zolen “de Rolls Royce”

Een meester Schoenmaker staat bekend om zijn kwaliteit. Daarom gebruiken we uitsluitend  Rendenbach zoolleders. Voor het rubber maken we gebruik van het merk Topy.

Rendenbach staat bekend als de Rolls Royce onder de lederen zool. Dit is eenRendenbach hakken tips - Schoenmakerij Speetjens Amstelveen keuze die iets over ons zegt: wij gaan altijd voor de beste kwaliteit.

Rendenbach Leder is als hoogwaardig natuurproduct. Het wordt gebruikt bij de schoenreparatie en de orthopedie, maar ook door schoenfabrikanten en producenten van maatschoenen. Sinds 140 jaar wordt in Duitslands oudste stad Trier dit bijzondere leer geproduceerd.  Met de Rendenbach zoolleders worden schoenen aangenaam draagbaar. Het door ons gebruikte  type zool is robuust en luchtdoorlatend; zoals onze klanten het graag hebben.

Rendenbach langzolen - Schoenmakerij Speetjens Amstelveen

                               JR kwaliteit

Rendenbach Zoolleder - Schoenmakerij Speetjens Amstelveen